Els Amics de l’Ofici de Viure realitzem trobades temàtiques arreu de Catalunya i des del 2012 també en el País Valencià. Ens hem trobat entre d'altres llocs a Banyoles, Barcelona, Berga, Castellar del Vallès, Castelló, Caudiel, Deltebre, Figueres, Gavà, Girona, Graus, La Baronia de Rialb, Les Borges Blanques, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sant Carles de la Ràpita, Sant Cugat del Vallès, Sant Gregori, Sant Martí d'Empúries, Sort, Tarragona, Terrassa, Tona, València...

En aquestes trobades hem abordat temes tan diversos com el coneixement d'un mateix, la programació neurolingüística, la creativitat, la meditació, el tapping, l’assertivitat, la facioteràpia, el reiki, les neteges energètiques, la geometria sagrada, el taitxi, el ioga i el txi-kung o la connexió amb la natura. entre d’altres.

Al llarg de totes aquestes trobades hem pogut comptar amb la presència del Gaspar Hernàndez i amb la de molts dels col·laboradors del programa de Catalunya Ràdio L'Ofici de Viure. El Ricard Rotllan, el Daniel Gabarró, el Francesc Torralba, el Raimon Samsó, el Jaume Isal, la Miriam Subirana, el Xavier Guix, la Begoña Roman o la Conxa Pinós ens han acompanyat en una o en diverses ocasions. També hem comptat amb la participació d'especialistes que ens han aportat el seu saber com la Marita Monfort, el Francesc Viladot, el Vicent Pérez, el Xavier Florença, l’Àngels Campà, l’Anna Roca, el Patrik Aguilar, la Mireia Darder, el Josep M. Llorach, l’Àngels Castro, l’Eduard Garcia, la Juna Albert, el Miguel Angel Manzano, la Marta Centellas, l’Assumpció Salat, la Cristina Sòria o el Paco Sánchez. En d'altres ocasions hem estat els propis membres del grup qui hem dinamitzat les trobades.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Amics de l'ofici de viure

Llamar

E-mail

Cómo llegar